Contact

Schoonmaakbedrijf
De Boogschutter
De kogge 67
4002 GT Tiel
Tel: 0344 795343
Mob: 0624975374
de_boogschutter@hotmail.com
info@deboogschutter.net
Kantoorruimtes,
Woonruimtes,
Ramen&Glazen,
Tegels,
Houtwerk,
Dakgoten...,

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden

Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen zijn in principe onderhoudsvrij, echter deze raken wel vervuild. Hierdoor kunnen uw panelen minder stroom opwekken. Het is dan ook aanbevolen om de panelen minimaal een keer per jaar te reinigen.

Tankstation schoonmaken

Regulier of periodieke schoonmaakwerk aan uw tankstation, neem contact voor meer informatie.

Glazen wassen, binnen én buiten

Bij ons kunt u ook terecht voor glazenwasserij en glasbewassing van de ramen. Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf of woning.

Kozijnen schoonmaken

Schoonmaakbedrijf De Boogschutter zorgt ervoor dat uw kozijnen en kunstsof gevelelementen door professionele aanpak, met specifieke kunststof reinigingsproducten en de vereiste apparatuur er weer als nieuw uit komen te zien.

Dakgoten schoonmaken

Een vervuilde dakgoot kan grote problemen veroorzaken. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle consequenties vandien.

Dakkapel schoonmaken

Een schone dakkapel staat als een vlag op uw huis. Wij adviseren om uw dakkapel minimaal één keer per jaar professioneel te reinigen.

Houtwerk schoonmaken

Het reinigen van het houtwerk geeft een mooi en fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand. Het zorgt er ook voor dat de kwaliteit van het verf wordt behouden.

Tegels schoonmaken

Groene tegels in de tuin zien er niet mooi uit, het lijkt alsof de tuin niet goed wordt bijgehouden en de tegels kunnen ook nog eens glad zijn als het heeft geregend.

Kantoorruimte schoonmaken

Een schoon kantoor is het visitekaartje voor uw organisatie. Zeker wanneer er klanten bij u over de vloer komen, dan is een fris kantoor een absolute must. Daarbij bevorderd een schoon kantoor de productiviteit van uw medewerkers.

Woonruimte schoonmaken

Iedereen wenst een schone leefomgeving, ook u! Maar wat als huishoudelijke schoonmaak taken u te zwaar worden of niet verricht kunnen worden met uw drukke baan? Bij ons kunt u ook terecht voor woonruimte reinigen.

Overige werkzaamheden

Neem gerust contact met ons als u andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren dat niet wordt aangegeven op ons website.
© 2015 T. A. Coban